Stafford Place

StaFFORD pLACE / wESTMINSTER

This central London renovation consisted of the repurposing of a commercial space into four luxury apartments with a courtyard and basement gym, requiring;

  • Structural strengthening
  • Basement waterproofing
  • Design and installation of a new mansard roof and windows
  • Sourcing of bespoke design elements
Stafford place property
Project VaLue
£2,000,000
Project size
5500 sq ft
Questions?

 

Stafford place conversion after
Stafford place conversion after
Stafford place conversion after
Stafford place conversion before
Stafford place conversion before
Final
Final
Final
During installation
During installation
After
After
After
During
During
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.